„Ip Man 3“ Номер 1 в Сингапурският бокс офис

Начало|Новини|„Ip Man 3“ Номер 1 в Сингапурският бокс офис

Втора седмица поред „IP Man 3“ е Номер 1 в Сингапурският бокс офис, като измести нашумялата наскоро нова серия на Star Wars – „The Force Awakens“ от челната позиция

Това е и първият китайски филма, който премина границата от $ 5.0 милиона за 11 дни, правейки рекордните $ 5.7 милиона, от премиерата си в навечерието на Коледа.

През четирите дни от Нова година до последната неделя (03 януари), Ip Man 3, третия филм от поредицата за титулярния експертът по бойни изкуства с участието на Дони Йен, направени $ 2,110,000.

Cinema still: Ip Man 3. PHOTO: SHAW ORGANISATION & SCORPIO EAST PICTURES

Това е с почти милион повече от това, което The Force Awakens събра за същия период от време.

Брутния бокс-офис The Force Awakens до миналата неделя е все още е по-висок при $ 8,930,000, но примиета му в кината беше седмица по-рано на 17 декември.
Ip Man 3 постави и друг нов рекорд – най-касов Китайски филм в Сингапур в рамките на един ден, като направи над $ 765,000 в деня на Коледа.

IP Man 3 Exclusive Movie Clip

Дони Йен възпламенява екрана с завръщане към емблематичната си роля на Ip Man, легендарния Wing Chun Kung Fu майстор, който наставлява Bruce Lee. В тази експлозивна трета част на поредицата, когато една банда от брутални гангстери, водени от безмилостният си водач (Mike Tyson) се опитва да превземе града, майстор Ip е принуден да го защити. Ще летят юмруци, в едни от най-невероятните бойните сцени, заснети някога на големия екран.

2017-08-14T22:24:30+00:00